WordPress website of webshop

Ben je op zoek naar een professionele en effectieve WordPress website of webshop? Gamailen.nl staat voor je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise op het gebied van webontwikkeling en design, kunnen wij een op maat gemaakte WordPress website of webshop voor u creëren die perfect aansluit bij jouw merk en doelen.

Probeer nu 30 dagen GRATIS ons e-mail marketing tool!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Full-services marketing bureau

Meer dan 250+ klanten geholpen

Wordpress website of webshop

Samen bouwen we je bedrijf online

Samenwerken met Gamailen.nl voor uw WordPress website of webshop betekent samenwerken met een team dat toegewijd is aan uw succes. We willen uw visie tot leven brengen en u helpen uw online doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw online aanwezigheid kunnen versterken met een op maat gemaakte WordPress website of webshop.

Ons ervaren team van webontwikkelaars en designers begrijpt dat uw website of webshop het digitale visitekaartje van uw bedrijf is. Daarom zullen we samen met u werken om een oplossing te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of u nu op zoek bent naar een informatieve website om uw diensten te presenteren, of een geavanceerde webshop om uw producten online te verkopen, wij hebben de expertise om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Wat is een WordPress website?

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress. Waarvan 55% in de top 1 miljoen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wij kunnen je WordPress website of webshop uitbreiden met extra functionaliteiten. De uitbreidingen in WordPress worden plugins genoemd, er zijn duizenden plugins voor WordPress beschikbaar. Wil je een fotogalerij, social sharing iconen of een email opt-in om maar een aantal te noemen dan is dat allemaal mogelijk.

Wat is het verschil met andere zelf website maken aanbieders (Jimdo, Wix, etc.)?

Bij deze aanbieders werk je met hun eigen systeem in plaats van een universeel systeem zoals WordPress.
Dit heeft beperkingen. Zij bepalen wat mogelijk en niet mogelijk is. Uitbreiden kan niet en als je tegen grenzen aanloopt en je dus niet verder kunt, moet je overstappen en opnieuw beginnen. In veel gevallen stapt men dan over naar WordPress.

In veel gevallen kun je goedkoop starten maar moet je goed kijken naar "verborgen" kosten. De kosten na de eerste (goedkope) periode kunnen vaak fors hoger uitvallen en kosten voor een domeinnaam zijn niet altijd inbegrepen.

Support is vaak niet in het Nederlands en alleen via mail of chat.

Kan ik tussentijds upgraden en downgraden?

Ja, u kunt contact met ons opnemen om uw upgrade mogelijkheden te bespreken.

Doen wij aan onderhoud? wat doen we dan!

Met onderhoud bedoelen we alle technische zaken die je normaal zelf moet doen om je website veilig, geoptimaliseerd en dus snel te houden.
Bijv. regelmatige database clean-ups, beveilgings-audits, SEO en snelheids-checks

Waarom doen we de updates?

Een groot onderdeel van website onderhoud zijn de WordPress en plug-in updates.
Vrijwel dagelijks komen er updates en nieuwe versies voor WordPress en plug-ins uit, die geüpdatet moeten worden. Dit kost veel tijd en na elke update bestaat er een kans dat er iets op je site niet meer functioneert.
Gamailen verzorgt dit compleet voor je. Daarnaast testen wij updates en nieuwe versies eerst uit op een testplatform voordat we deze uitrollen naar live sites.

Hoe zit het met beveiliging?

Veiligheid (en performance) zijn onze prioriteiten. Op onze servers maken we gebruik van alle moderne beveiligingstechnieken, zoals firewalls, DNS SEC, antivirus, DDOS protectie, scheiding van accounts enz.
Daarnaast installeren we afzonderlijke beveiligingssoftware op website niveau. Door middel van regelmatige scans en audits monitoren we daarnaast continue de websites van onze klanten.

Voordelen van samenwerken met Gamailen.nl voor jouw WordPress website of webshop:

Maatwerk:

Natuurlijk begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom zullen we een website of webshop op maat ontwerpen die aansluit bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit.

Responsief design:

Onze websites en webshops zijn ontworpen om perfect te werken op alle apparaten, van desktops tot smartphones, voor een optimale gebruikerservaring.

Gebruiksvriendelijkheid:

We streven ernaar om intuïtieve navigatie en heldere lay-outs te creëren, zodat jouw bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

SEO-optimalisatie:

Wij gebruiken de beste tools voor zoekmachineoptimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop goed scoort in zoekmachines zoals Google.

Onderhoud en support:

Na de lancering blijven we beschikbaar voor updates, onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het online platform soepel blijft werken.

Conversieverhoging:

Goed ontworpen webshops kunnen je bezoekers aanzetten tot actie, zoals aankopen doen.

Klaar voor jouw Wordpress website of webshop?

Dit klinkt geweldig

Jouw professionele LD Creator Builder

Het feit dat Gamailen.nl een LD Creator Builder aanbiedt waarmee je zelf eenvoudig aanpassingen kunnen doen binnen je WordPress website of webshop is een waardevolle functie. Wij stellen onze klanten in staat om meer controle te hebben over hun online platform en om snel wijzigingen door te voeren zonder dat ze diepgaande technische kennis nodig hebben.

De LD Creator Builder is een geweldige tool voor zowel beginners als ervaren gebruikers, omdat het je in staat stelt om de visuele aspecten van je website of webshop aan te passen volgens je eigen wensen en merkrichtlijnen. Onze builder vergemakkelijkt het proces van het maken van aanpassingen, het toevoegen van content en het optimaliseren van de lay-out, zonder dat dit ten koste gaat van de professionele uitstraling.

Online en offline support van Gamailen

Gamailen biedt tijdens kantooruren zowel online als offline support.
Dit kan fysiek zijn op kantoor, maar ook telefonisch of via de mail.
Dit hangt volledig van de situatie af en wat jij het prettigst vindt. Naast dit bieden wij een Help Wiki aan.
Hier vind je alle belangrijke stappen voor het maken van een nieuwsbrief.
Deze stappen kun je wanneer en waar dan ook bekijken. Kom je er nog niet helemaal uit?
Je kunt uiteraard met al je e-mail marketing vragen bij ons terecht.

Ons aanbod

Pakketten Wordpress website of webshop

WordPress Website

vanaf. 1825,- Eenmalig
 • Een website die specifiek afgestemd is op jouw behoeften en voorkeuren, volledig in lijn met de nieuwste 'mobile first' standaarden. Denk aan pagina's, teksten, foto's en video's - allemaal met het oog op de toekomst en klaar om nieuwe functies toe te voegen naarmate jouw bedrijf groeit.
 • We bieden, indien nodig, hulp bij het samenstellen van jouw inhoud, waaronder teksten, afbeeldingen en documenten.
 • Bovendien kun je na de oplevering gemakkelijk teksten en afbeeldingen wijzigen of toevoegen met behulp van onze LD-creator.
 • Onze aanpak zorgt voor optimale zichtbaarheid: we melden jouw site aan bij Google Search Console en verbinden deze met Google Analytics.
 • En natuurlijk zorgen we voor de integratie van alle sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

WordPress Webshop

vanaf. 2495,- Eenmalig
 • Hetzelfde als het websitepakket, maar nu inclusief de volgende functies:
 • Volledig ingerichte winkel- en productpagina's.
 • Geïntegreerde productsectie.
 • Kortingsbonnen en wishlist-functies.
 • Specifieke pagina voor klantaccounts.
 • Opties voor levering en bezorging.
 • Betaalkoppelingen compatibel met alle bekende banken en systemen.
 • Mogelijkheid tot maatwerkuitbreidingen met specifieke functies.