WordPress website of webshop

Ben je op zoek naar een professionele en effectieve WordPress website of webshop? Gamailen.nl staat voor je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise op het gebied van webontwikkeling en design, kunnen wij een op maat gemaakte WordPress website of webshop voor u creëren die perfect aansluit bij jouw merk en doelen.

Probeer nu 30 dagen GRATIS ons e-mail marketing tool!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Full-services marketing bureau

Meer dan 250+ klanten geholpen

Wordpress website of webshop

Samen bouwen we je bedrijf online

Samenwerken met Gamailen.nl voor uw WordPress website of webshop betekent samenwerken met een team dat toegewijd is aan uw succes. We willen uw visie tot leven brengen en u helpen uw online doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw online aanwezigheid kunnen versterken met een op maat gemaakte WordPress website of webshop.

Ons ervaren team van webontwikkelaars en designers begrijpt dat uw website of webshop het digitale visitekaartje van uw bedrijf is. Daarom zullen we samen met u werken om een oplossing te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of u nu op zoek bent naar een informatieve website om uw diensten te presenteren, of een geavanceerde webshop om uw producten online te verkopen, wij hebben de expertise om uw ideeën werkelijkheid te maken.

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress. Waarvan 55% in de top 1 miljoen.

Voordelen van samenwerken met Gamailen.nl voor jouw WordPress website of webshop:

Maatwerk:

Natuurlijk begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom zullen we een website of webshop op maat ontwerpen die aansluit bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit.

Responsief design:

Onze websites en webshops zijn ontworpen om perfect te werken op alle apparaten, van desktops tot smartphones, voor een optimale gebruikerservaring.

Gebruiksvriendelijkheid:

We streven ernaar om intuïtieve navigatie en heldere lay-outs te creëren, zodat jouw bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

SEO-optimalisatie:

Wij gebruiken de beste tools voor zoekmachineoptimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop goed scoort in zoekmachines zoals Google.

Onderhoud en support:

Na de lancering blijven we beschikbaar voor updates, onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het online platform soepel blijft werken.

Conversieverhoging:

Goed ontworpen webshops kunnen je bezoekers aanzetten tot actie, zoals aankopen doen.

Klaar voor jouw Wordpress website of webshop?

Dit klinkt geweldig

Jouw professionele LD Creator Builder

Het feit dat Gamailen.nl een LD Creator Builder aanbiedt waarmee je zelf eenvoudig aanpassingen kunnen doen binnen je WordPress website of webshop is een waardevolle functie. Wij stellen onze klanten in staat om meer controle te hebben over hun online platform en om snel wijzigingen door te voeren zonder dat ze diepgaande technische kennis nodig hebben.

De LD Creator Builder is een geweldige tool voor zowel beginners als ervaren gebruikers, omdat het je in staat stelt om de visuele aspecten van je website of webshop aan te passen volgens je eigen wensen en merkrichtlijnen. Onze builder vergemakkelijkt het proces van het maken van aanpassingen, het toevoegen van content en het optimaliseren van de lay-out, zonder dat dit ten koste gaat van de professionele uitstraling.

Online en offline support van Gamailen

Gamailen biedt tijdens kantooruren zowel online als offline support.
Dit kan fysiek zijn op kantoor, maar ook telefonisch of via de mail.
Dit hangt volledig van de situatie af en wat jij het prettigst vindt. Naast dit bieden wij een Help Wiki aan.
Hier vind je alle belangrijke stappen voor het maken van een nieuwsbrief.
Deze stappen kun je wanneer en waar dan ook bekijken. Kom je er nog niet helemaal uit?
Je kunt uiteraard met al je e-mail marketing vragen bij ons terecht.

Ons aanbod

Pakketten Wordpress website of webshop

WordPress Website

vanaf. 1825,- Eenmalig
 • Een website die specifiek afgestemd is op jouw behoeften en voorkeuren, volledig in lijn met de nieuwste 'mobile first' standaarden. Denk aan pagina's, teksten, foto's en video's - allemaal met het oog op de toekomst en klaar om nieuwe functies toe te voegen naarmate jouw bedrijf groeit.
 • We bieden, indien nodig, hulp bij het samenstellen van jouw inhoud, waaronder teksten, afbeeldingen en documenten.
 • Bovendien kun je na de oplevering gemakkelijk teksten en afbeeldingen wijzigen of toevoegen met behulp van onze LD-creator.
 • Onze aanpak zorgt voor optimale zichtbaarheid: we melden jouw site aan bij Google Search Console en verbinden deze met Google Analytics.
 • En natuurlijk zorgen we voor de integratie van alle sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

WordPress Webshop

vanaf. 2495,- Eenmalig
 • Hetzelfde als het websitepakket, maar nu inclusief de volgende functies:
 • Volledig ingerichte winkel- en productpagina's.
 • Geïntegreerde productsectie.
 • Kortingsbonnen en wishlist-functies.
 • Specifieke pagina voor klantaccounts.
 • Opties voor levering en bezorging.
 • Betaalkoppelingen compatibel met alle bekende banken en systemen.
 • Mogelijkheid tot maatwerkuitbreidingen met specifieke functies.