Wat onze klanten over ons zeggen

Probeer nu 30 dagen GRATIS ons e-mail marketing tool!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Full-services marketing bureau

Meer dan 250+ klanten geholpen

empower010

01

Empower010 Cor de Graag

Als je het hebt over het team van het bedrijf GAMAILEN dan heb je het over een team waarbij een half woord genoeg is. In de aanloop van het Empower Women 010 event oktober 2019 hebben we gebruik gemaakt van de diensten van deze toppers. Omdat wij als organisatie geen standaard vragen hadden, moesten zij met een out of the box oplossing komen om onze mail campagnes en ticket systeem op een professionele wijze vorm te geven en uit te voeren. Het ging om de eerste editie van het event dus het moest direct top zijn want in deze wereld krijg je geen tweede kans om het goed te doen. Dit bedrijf heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de professionele communicatie naar onze klanten. GAMAILEN durf ik dus zonder meer bij mijn relaties aan te bevelen.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

02

De jong relatiegeschenken Marcel de Jong

Gamailen werkt echt! En daarbij super service en ondersteuning! Aanrader

03

Kinderdagopvang agenda George Laoutaris

Korte lijnen en een prima service. Toegankelijk systeem, eenvoudig te ontwerpen nieuwsbrieven, ook voor personen die niet thuis zijn in opmaken van nieuwsbrieven. We werken nu al ruim een jaar met GaMailen voor o.a de Gastouderopvang/kinderdagverblijf-agenda en we zijn zeer tevreden. Een aanrader!

04

Faris Salarisadministratie Gerben Tronchet

Faris maakt al een aantal jaren met heel veel plezier en gemak gebruik van Gamailen.nl. De mogelijkheden zijn ongekend en dat allemaal in je eigen huisstijl. Door het gebruik van sjablonen en kopieerfuncties is een nieuwe email snel gemaakt. Ook de statistieken bieden interessante informatie en geeft ook de mogelijkheid om vervolg acties uit te zetten.

05

Van der Vlies schoenen Eddy Hoogendoorn

Wij ervaren gamailen.nl en dan met name het contact met Rim en Danielle als zeer plezierig. Er zijn korte lijnen en het contact is no-nonsense. Naast de kennis over het systeem is het aanstekelijke meedenken over commerciële communicatie richting onze klanten en doelgroep zeer aanstekelijk. Een vraag of opmerking wordt altijd direct beantwoord of opgelost.