Digitale Services

Wij verbeteren en vereenvoudigen jouw digitale wereld met ons digitale services aanbod. Onze missie is om hoogwaardige digitale diensten te leveren die aan al jouw behoeften voldoen. Of het nu gaat om Google ads, Facebook ads, het inrichten van Google Analytics of andere digitale oplossingen, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen slagen.

Ons team van getalenteerde professionals staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en je te ondersteunen bij elke stap van je digitale reis.

Wat maakt ons anders? We luisteren naar jouw unieke behoeften en doelen, en we passen onze diensten aan om aan die verwachtingen te voldoen. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, omdat we begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn.

Probeer nu 30 dagen GRATIS ons e-mail marketing tool!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Full-services marketing bureau

Meer dan 250+ klanten geholpen

Google Campagnes in

Google Ads

Wil jij als ondernemer jouw online aanwezigheid versterken en meer potentiële klanten bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide ervaring in digitale marketing en ons specialisme in Google Ads, kunnen wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Inhoud pakket:

Op maat gemaakte campagnes: We ontwikkelen strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep.

Trefwoordanalyse: Door diepgaand zoekwoordenonderzoek selecteren we de meest relevante en kosteneffectieve zoekwoorden voor jouw campagnes.

Aantrekkelijke advertentieteksten: Onze creatieve copywriters schrijven overtuigende advertenties die de aandacht trekken en klikken genereren.

Doelgericht adverteren: We richten jouw advertenties zo in dat ze alleen worden weergegeven aan de juiste mensen op het juiste moment, om zo je advertentiebudget optimaal te benutten.

Ongoing optimalisatie: We monitoren voortdurend de prestaties van jouw campagnes en passen ze aan waar nodig om de beste resultaten te behalen.

Transparante rapportage: Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw campagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang.

Ons doel is om jouw bedrijf te laten groeien en je te helpen jouw online doelen te bereiken. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat jouw Google Ads-campagnes optimaal presteren en een positieve ROI opleveren.

Wil jij jouw merk laten opvallen op Facebook en Instagram?

Begin met Meta Ads

Wil je jouw merk laten opvallen op Facebook en Instagram en je doelgroep op een effectieve manier bereiken? Onze Meta Ads-diensten zijn precies wat je nodig hebt. Met ons specialisme in sociale media-advertenties kunnen we jouw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de massa en waardevolle interacties met jouw doelgroep op te bouwen.

Inhoud pakket:

Maatwerkstrategie: We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die perfect past bij jouw merk, doelen en doelgroepen op Facebook en Instagram.

Creatieve advertenties: Ons team van grafische designers en copywriters werkt samen om boeiende en opvallende advertenties te creëren die de aandacht van jouw doelgroep zullen trekken.

Publiekssegmentatie: We identificeren de juiste doelgroep voor jouw advertenties en zorgen ervoor dat jouw boodschap wordt weergegeven aan mensen die het meest geneigd zijn om te converteren.

A/B-testen: We voeren grondige A/B-testen uit om de prestaties van verschillende advertentievarianten te vergelijken en de effectiviteit te maximaliseren.

Budget Optimalisatie: We stellen jouw advertentiebudget zo in dat je het meeste waar voor je geld krijgt en een positieve ROI kunt behalen.

Voortdurende optimalisatie: We blijven de prestaties van jouw Meta Ads-campagnes nauwlettend volgen en passen deze aan om ervoor te zorgen dat je altijd de best mogelijke resultaten krijgt.

Gedetailleerde rapportage: Je ontvangt regelmatig rapporten met inzichten in de prestaties van jouw advertenties, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Inhoud pakket

  • Google Ads
  • 1 Social Media Pakket (bijv. Facebook Ads & Instagram Ads)
  • 2e en/of 3e Social Media Pakket (bijv. Linkedin en/of Pinterest)
  • SEO front marketing

Marketing pakket Small

575,- Per maand

Marketing pakket Medium

1050,- Per maand

Marketing pakket Large

1385,- Per maand

Marketing pakket Enterprice

1960,- Per maand

> Meer dan €5000,- maandelijkse advertentiekosten (hier wordt de totale ad uitgaven per website berekend): 5% beheertoeslag
> Eenmalig opstartkosten €500 per pakket, tenzij meer dan 1 pakket, dan komen alle opstartkosten van die website te vervallen

Marketing pakket Small

€575,- per maand

Incl. Google Ads

Excl. 1 Social Media Pakket (bijv. Facebook Ads & Instagram Ads)

Excl. 2e en/of 3e Social Media Pakket (bijv. Linkedin en/of Pinterest)

Excl. SEO front marketing

Marketing pakket Medium

€1050,- per maand

Incl. Google Ads

Incl. 1 Social Media Pakket (bijv. Facebook Ads & Instagram Ads)

Excl. 2e en/of 3e Social Media Pakket (bijv. Linkedin en/of Pinterest)

Excl. SEO front marketing

Marketing pakket Large

€1385,- per maand

Incl. Google Ads

Incl. 1 Social Media Pakket (bijv. Facebook Ads & Instagram Ads)

Incl. 2e en/of 3e Social Media Pakket (bijv. Linkedin en/of Pinterest)

Excl. SEO front marketing

Marketing pakket Enterprice

€1960,- per maand

Incl. Google Ads

Incl. 1 Social Media Pakket (bijv. Facebook Ads & Instagram Ads)

Incl. 2e en/of 3e Social Media Pakket (bijv. Linkedin en/of Pinterest)

Incl. SEO front marketing