010 30 44 000 hallo@gamailen.nl

Wat zeggen onze klanten

Topbedrijf!

Ik loop al heel lang te zoeken naar een partij/tool om mijn e-mailmarketing op te zetten. Zelf veel uitzoeken en eigen maken had ik geen tijd voor en zin in. Bij gamailen denken ze pro actief met je mee, ook met je strategie, de software is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt altijd terecht met je vragen. Mijn eerste mailing was al meteen een succes, zowel qua click open rate als conversie. Ben erg te spreken over de service en beveel ze van harte aan!

Saskia van der Hilst – Simply sas

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Als je het hebt over het team van het bedrijf GAMAILEN dan heb je het over een team waarbij een half woord genoeg is. In de aanloop van het Empower Women 010 event oktober 2019 hebben we gebruik gemaakt van de diensten van deze toppers. Omdat wij als organisatie geen standaard vragen hadden, moesten zij met een out of the box oplossing komen om onze mail campagnes en ticket systeem op een professionele wijze vorm te geven en uit te voeren. Het ging om de eerste editie van het event dus het moest direct top zijn want in deze wereld krijg je geen tweede kans om het goed te doen. Dit bedrijf heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de professionele communicatie naar onze klanten. GAMAILEN durf ik dus zonder meer bij mijn relaties aan te bevelen.

Cor de Graag – empower010

Gamailen werkt echt! En daarbij super service en ondersteuning! Aanrader

Marcel de Jong – De jong relatiegeschenken

Korte lijnen en een prima service. Toegankelijk systeem, eenvoudig te ontwerpen nieuwsbrieven, ook voor personen die niet thuis zijn in opmaken van nieuwsbrieven. We werken nu al ruim een jaar met GaMailen voor o.a de Gastouderopvang/kinderdagverblijf-agenda en we zijn zeer tevreden. Een aanrader!

George Laoutaris – Kinderdagopvang agenda

Faris maakt al een aantal jaren met heel veel plezier en gemak gebruik van Gamailen.nl. De mogelijkheden zijn ongekend en dat allemaal in je eigen huisstijl. Door het gebruik van sjablonen en kopieerfuncties is een nieuwe email snel gemaakt. Ook de statistieken bieden interessante informatie en geeft ook de mogelijkheid om vervolg acties uit te zetten.

Gerben Tronchet – Faris Salarisadministratie

Wij ervaren gamailen.nl en dan met name het contact met Rim en Danielle als zeer plezierig. Er zijn korte lijnen en het contact is no-nonsense. Naast de kennis over het systeem is het aanstekelijke meedenken over commerciƫle communicatie richting onze klanten en doelgroep zeer aanstekelijk. Een vraag of opmerking wordt altijd direct beantwoord of opgelost.

Eddy Hoogendoorn – Van der Vlies schoenen