010 30 44 000 hallo@gamailen.nl

Wij zijn Gamailen.nl

Een fullservice online marketing bureau

Online marketing op z’n Rotterdams.

Wij helpen bedrijven met hun online marketing op z’n Rotterdams. Wat bedoelen we daarmee:

 

  • Rechtdoorzee
  • Transparant
  • Resultaatgericht

 

Rotterdammers houden van mouwen opstropen en aan het werk. Wij ook! Ondernemers die wij helpen met online marketing weten dat wij er voor heb zijn, en dat we niet te beroerd zijn om een handje mee te helpen wanneer dat nodig is.

 Rotterdammers zijn rechtdoorzee en recht voor zijn raap. Wij ook! Je mag van ons eerlijk advies verwachten zodat jij met online marketing resultaat boekt en duidelijke rapporten waar je echt wat aan hebt!

 Bij ons zit je niet vast aan lange contracten, we spreken een eerste termijn af waarin we mogen laten zien wat wij kunnen bijdragen aan jouw succes. Wil je tussentijds even pauzeren, of een tandje minder? Dat kan, we werken graag met je mee!

Marketing strategieën

Wanneer je aan marketing denkt, denk je automatisch aan marketing strategieën. Want wat is marketing zonder een ijzersterke strategie? Wanneer wij een online marketingplan voor jou gaan opzetten, is de eerste stap het bepalen van de strategie. Dit doen wij door de vragen wie, wat, waar, waarom en hoe te onderzoeken. Vervolgens stellen wij gezamenlijk de online marketing strategie op.

Contentmarketing

Kort gezegd is contentmarketing de invulling van je marketingplan. Denk hierbij aan teksten, foto’s en video’s. Deze content kun je vervolgens weer plaatsen op verschillende middelen. Denk hierbij aan websites, social media en nieuwsbrieven. Bij Gamailen.nl hebben wij uiteenlopende specialisten in huis die jou hierbij gaan ondersteunen.

Online marketing

In de hedendaagse tijd is online marketing niet meer weg te denken. Sinds de opkomst in 1993 heeft de online marketingwereld een flinke stempel gedrukt op het ondernemerschap. Gamailen.nl begrijpt dat ook jij deze wereld wil betreden, want de kansen zijn eindeloos.

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in deze wereld biedt Gamailen.nl verschillende online marketing mogelijkheden aan. Of jij nu je eerste stapjes op gladde ijs zet of al ervaring hebt in de oneindige wereld van online marketing, Gamailen.nl staat aan jouw zijde.

Zoals wij al eerder hebben benoemd, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons team bestaat uit experts met ieder hen eigen kwaliteiten. Door deze krachten te bundelen zorgen wij voor de juiste marketingmiddelen, strategieën en zijn we op de hoogte van de laatste trends.

SEO marketing – Hoger scoren in Google

SEO marketing staat voor Search Engine Optimization. Oftewel, zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd zorgt dit ervoor dat je hoger scoort in Google. Maar om dit doel te bereiken moet je aan best wat eisen voldoen. Er zijn meer dan 200 factoren waar Google op let. We zien de moed in je schoenen zinken, maar geen zorgen. Gamailen.nl weet precies wat Google graag wil zien en wat niet.

SEA – Google adverteren

SEA is Google adverteren en staat voor Search Engine Advertising. Dit heeft hetzelfde doel als SEO, alleen betaal je voor een hogere positie in Google. Door middel van advertenties en zoekwoorden kan je tegen betaling een hoge positie krijgen. De kosten worden bepaald aan de hand van de positie en de CPC. Onze SEA-experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Google Ads.

Online marketing | Contact met Gamailen.nl