010 30 44 000 hallo@gamailen.nl
Gebruiksvriendelijk

E-mailmarketing, marketing-automation, nieuwsbrieven, maatwerk maar vooral persoonlijke service!

Gebruiksvriendelijke e-mail marketing tool

De e-mail marketing tool van Gamailen.nl heeft een gebruiksvriendelijke interface en een krachtige editor om nieuwsbrieven inclusief campagne in te bouwen. Mede hierdoor kun jij zelf aan de slag met het systeem en de touwtjes in handen houden. Dit is iets wat we bij Gamailen.nl erg belangrijk vinden. Zet eenvoudig en snel een professionele nieuwsbrief in elkaar die aansluit op de huisstijl en wensen van jouw bedrijf. Dankzij voorgeprogrammeerde tools is het gemakkelijk om tekstvlakken, social media buttons en afbeeldingen toe te voegen aan de nieuwsbrief. Voor je aan de slag gaat, krijg je van Gamailen.nl een uitgebreide training om alle fijne kneepjes van het systeem onder de knie te krijgen. Geen paniek, ook na de training staan wij klaar voor ondersteuning. Samen versturen wij de allereerste nieuwsbrief!

Een nieuwsbrief maken: eindeloze mogelijkheden!

Een nieuwsbrief is uniek en iedereen wil zijn eigen uitstraling overbrengen. Daarom zijn de mogelijkheden met Gamailen.nl eindeloos. Zo pas je eenvoudig kleuren aan, verplaats je het tekstvlak of verander je het lettertype. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om call to actions te plaatsen om de doorklikratio te vergroten.

E-mail campagnes meten

Het fijnste aan e-mail marketing is dat je ontzettend veel dingen kunt meten. Daar maken we bij Gamailen.nl dan ook goed gebruik van. De gemeten resultaten van je nieuwsbrief kun je terugvinden in de rapportages. Meet onder andere verzend ratio’s, open ratio’s of het klikgedrag. Maar denk ook aan het meten van demografische en geografische gegevens van je doelgroep. Deze resultaten kun je vervolgens inzetten bij toekomstige mailings om de resultaten te optimaliseren.

Online en offline support van Gamailen

Gamailen biedt tijdens kantooruren zowel online als offline support. Dit kan fysiek zijn op kantoor, maar ook telefonisch of via de mail. Dit hangt volledig van de situatie af en wat jij het prettigst vindt. Naast dit bieden wij een Help Wiki aan. Hier vind je alle belangrijke stappen voor het maken van een nieuwsbrief. Deze stappen kun je wanneer en waar dan ook bekijken. Kom je er nog niet helemaal uit? Je kunt uiteraard met al je e-mail marketing vragen bij ons terecht.

E-mail marketing automation

Gamailen.nl zorgt voor e-mail marketing automation. Dit houdt in dat je gepersonaliseerde e-mail campagnes kunt doorlopen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld tijdens vakanties en afwezigheid de perfecte boodschap voor dat specifieke moment communiceren. Naast dat het gemakkelijk is tijdens een vakantie, is het ook mogelijk een nieuwsbrief te automatiseren terwijl je aanwezig bent. Denk hierbij aan jubileums, feestdagen of reminders.